Sanatate

4 Semne silentioase ca aveti arterele infundate si cum sa le desfundati!

Se estimează că în Statele Unite, peste 700 000 de persoane suferă de infarct miocardic anual. Dar, în ciuda faptului că este considerată o condiție severă, există posibilitatea de a fi detectată mai devreme.

Unele schimbări simple de stil de viață și terapii vă pot ajuta să preveniți apariția unui atac de cord.

Acestea sunt unele dintre simptomele bolilor de inima:

Disfuncția erectilă ar putea fi un simptom al arterelor blocate

Când bărbații întâmpină dificultăți în realizarea unei erecții, ar putea indica artere înfundate în pelvis, care se întâmplă de obicei înaintea unui atac de cord.

Vorbind în medie, există între 3 și 5 ani între începutul disfuncției erectile și descoperirea bolii coronariene. Deci, există mult timp pentru a detecta și a preveni problemele cardiace.

Inceput de chelie din cauza arterelor infundate

Potrivit unui studiu care a inclus 37 000 de bărbați, cheila severă a capului indică prezența bolii coronariene nedetectate.

Creierul urechii ar putea fi un semn de artere înfundate

Chiar dacă acest simptom este ciudat, multe studii medicale susțin că este un semn de boală coronariană. Circulația slabă, incluzând arterele din inimă, poate provoca înghițirea urechii.

Mersul poate fi o problema pentru arterele infundate

Inainte de a diagnostica boala coronariană, ateroscleroza poate bloca arterele la nivelul picioarelor, iar acest lucru apare cel mai frecvent la fumători. Dacă aveți acest simptom, este foarte important să vizitați imediat medicul dumneavoastră.

De asemenea, este foarte important să începeți un program de mers pe jos.

Tratamente naturiste:

Oțet de mere cu miere. Se pun douã lingurițe din preparat la 100 ml apã. Administrare.: se bea de trei ori pe zi, înainte de mese.
Miere de albine de floarea soarelui. Se ia cu lingurița 150 g miere, de mai multe ori pe zi, ultima lingurițã luându- se seara, la culcare.