Sanatate

Cancer de colon in stadiul III vindecat- Chris Wark a supravietuit si traieste ajutandu-i si pe altii cu marturia sa impresionanta

Daca ar fi interesate Organizatiile responsabile de combatere a cancerului in gasirea unor tratamente de vindecare a cancerului pentru persoanele care au nevoie de ele, atunci ar trebui sa investeasca timp si bani pentru a lua interviuri si a mediatiza marturisirile celor care au supravietuit, cum este cazul lui Chris Wark.

Acesta a depasit cancerul de colon in stadiul III, traind si ajungand pana in 2014, zece ani diferenta fata de momentul cand a fost diagnosticat, si a impartasit informatii reale despre vindecare. Oamenii de pretutindeni sunt atrasi de marturia sa care le da sperante pe cand Societatea Americana de Combatere a Cancerului ii induce in eroare pe multi si ascunde multe raspunsuri.

Din pacate, oameni ca Chris Wark nu sunt ascultati de aceasta societate, iar prin campaniile de strangere de fonduri sunt sprijinite remediile chimice ‘acelasi remediu pentru toti’ pe care industria cancerului o are. Prin promovarea ideilor barbare de tipul ‘taie-otraveste-arde’, se pierd din vedere de catre gruparile de genul ACS abordarile reale, integrative ale vindecarii care se invart in jurul producerii de energie la nivel celular.

Chiar daca in aparenta pare plina de buna intentii, ACS doar induce in eroare, strangand din partea oamenilor bine intentionati donatii generoase prin campanii de strangere de fonduri. Aceste fonduri sunt mai apoi canalizate spre cercetari farmaceutice care sunt concentrate pe tratamente toxice, si nu pe a intari sistemul imunitar.

Se concentreaza vindecarea cancerului pe producerea de energie ATP la nivel celular

Stimularea sistemului imunitar prin producerea la nivel celular de energie ATP reprezinta o abordare realistica. Insa nu garanteaza o reusita simpla. Chris, si mai multe persoane care au fost intervievae pe site-ul sau, au detaliat o incursiune holistica spre vindecare prin optimizarea energiei si diminuarea stresului. Pentru cei care o accepta, aceasta abordare este o provocare, trebuind sa aiba vointa de a urma zi de zi niste reguli clare si sa aiba puternice spiritul si mintea. Regulile se refera la eliminarea completa a sodiului si a zaharurilor rafinate din obiceiurile alimentare de zi cu zi.

Dupa ce a fost primit diagnosticul de cancer, va aparea frica si panica, in special cand trebuie sa se adopte chimioterapia, fiind presati de medici. Pana sa ia o decizie, multe persoane se framanta mult, cedand presiunilor in cele din urma. Pentru a intari sistemul imunitar si pentru a vindeca cancerul, unica solutie o reprezinta eliminarea totala a aciditaii, toxicitatii metalelor grele, ciupercilor si endemului celular. Se va produce in mitocondriile celulelor o energie ATP prin folosirea zaharurile din fructe si legume, nutrienti si oxigen.

Prin neutralizarea excesului de hidrogen in corp cu alimente alcanine, hidrogenul este transformat in apa de moleculele OH, fiind curatate celulele si endemul redus, astfel fiind stimulata productia de energie celulara.

Povestea lui Chris Wark umple de speranta multi oameni

Nu este nevoie sa fie iradiat corpul, sa fie organismul slabit sau sa cada parul. Nu reprezinta sfarsitul cancerul. In lupta cu cancerul, nu trebuie sa ne ravasim tot corpul cu chimicale. Cand l-au diagnosticat pe Chris cu cancer la 26 de ani, doctorii i-au recomandat 9-12 luni de chimioterapie dupa operatie.

‘A imi pava drumul meu spre vindecare cu otravuri nu mi se pare logic’a spus Chris.

Chris si sotia sa, sub presiunile membrilor familei si a doctorilor, au cautat alternative si s-au rugat. In acel moment Chris a primit pe mail o carte de la un necunoscut din Alaska, carte intitulata Drumul lui Dumnezeu catre Sanatatea Completa. Aceasta carte a reprezentat raspunsul rugaciunilor sale, Chris implementand noile strategii citite in carte dedspre vinedcarea cu alimente integrale.

10 ani mai tarziu, el vorbeste cum si-a schimbat fara radiatii si chimioterapie viata si cum a avut loc vindecarea sa remarcabila.

‘ Cancerul reprezinta modul extraordinar prin care corpul incearca sa iti salveze viata’ spunea Chris.

Aceasta nu a piedut timpul deloc, abordand noi obiceiuri precum mancarea unei salate uriase zilnic, plina cu fitonutrienti care combat cancerul, printre care se numara kale, spanac, broccoli, conopida, varza rosie, usturoi, ceapa, oregano, turmeric, otet din cidru de mere si piper cayenne. A scapat si de chimicalele din viata de zi cu zi, pe langa modificarile aduse regimului alimentar.

‘Toxinele din mediul nostru reprezinta un alt factor greu de controlat. Peste 80,000 de chimicale a creat omul si este greu sa te aceastea’, afirma Chris la un eveniment de sanatate in Branson, MO.

‘ Acesta este motivul pentru care trebuie sa iti pastrezi un sistem imunitar puternic, sa iti hranesti cu nutrienti cruzi corpul, ca sa te detoxifici.’ Printre poluantii mentionat de acesta se numara mercurul si plumbul, gazele emise de masini precum si alte metale grele/.

‘ Asa cum este important regimul, asa este si curatarea casei, de aceea am renuntat la chimicalele toxice din casa. Au trebuit sa dispara produsele pentru corp, pentru curatare, pentru ingrijirea parului.’

Chris este de parere ca se datoreaza consumului zilnic de smoothie producerea de energie si vindecarea, acest smoothie fiind plin de legume, fructe si superalimente ca fructele amalaki