Sanatate

Apasati aceste doua puncte si durerea de spate va disparea!

Din pacate, milioane de oameni sufera de dureri de spate si de multe dintre ele sunt insuportabile. Nimeni nu stie exact o modalitate eficienta de a trata durerile.

Chiar daca medicina conventionala ofera diferite tratamente pentru multe probleme comune, pentru durerile articulare sau de spate nu exista nici un tratament.

Pe de alta parte medicina traditionala, in special medicina chineza are multe tratamente pentru problemele cronice cu ajutorul acupuncturii.

Exista studiul meridianelor energetice care se afla pe tot corpul. Bolile sunt rezultatul fluxului de sange care este deteriorat. Astfel organele afectate pot fi de asemenea tratate prin stabilirea unui flux de energie prin meridiane. Acest lucru poate fi realizat prin aplicarea presiunii asupra anumitor puncte ale corpului.

Acest lucru nu necesita o instruire specifica, in timp pentru acupunctura este necesar sa stiti multe cunostinte si ace speciale.

Masajul anumitor puncte amelioreaza durerile de articulatii, picioare si solduri. Acestea sunt cele 3 puncte pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a rezolva problemele cu durerile de spate si articulare.

Stimularea primului punct este situat la jonctiunea pelvisului si femurului. Acest lucru va usura durerea la solduri si de articulatii in general.
In combinatie cu alt punct care poate fi gasit putin mai jos si in spatele feselor, pe capatul inferior al osului pelvian, veti putea trata durerea in articulatii, spate, solduri si umeri
Al treilea punct este chiar in spatele genunchiului. Stimularea acstuia va relaxa muschii si va ameliora durerea in solduri si spate.