Naturist Retete Sanatate

Amestecul de lapte si miere este incredibil de benefic pentru sanatatea noastra! Merita sa il incercati !

Această combinație de alimente sună cu adevărat ciudată, dar știm că merită o încercare.

Multe fructe, legume sau condimente sunt folosite ca remedii atunci când sunt combinate corect și nu va mai fi nevoie de alte medicamente. Avem o rețetă pentru dumneavoastră și se numește lapte de usturoi. Este un medicament care este natural și cald.

AI NEVOIE DE:

500 ml lapte
10 catei de usturoi, tocati
2-3 lingurițe de zahăr
250 ml apă

MOD DE PREPARARE:

În oală, puneți apa și laptele și adăugați usturoiul. Puneți pe foc și lăsați-o să fiarbă puțin. Căldura trebuie să fie medie, nu mai puternica și să se amestece tot timpul. Strecurati acest lucru și adăugați zahăr în acest amestec. Se consuma cald!

Beneficiile acestei bauturi:

ASTM

3 catei de usturoi zilnic pe timp de noapte, ameliorează această problemă.

PNEUMONIE

Luați acest lapte de 3 ori pe zi și tratați acesta afectiune.

PROBLEME CARDIACE

Această băutură micșorează colesterolul LDL rău și împiedică formarea de cheaguri, astfel încât sănătatea inimii este mult mai bună. Dacă faceți acest lucru cu lapte scăzut in grasime sau lapte degresat, acesta va fi și mai eficient.

ICTER

Usturoiul este foarte bun pentru vindecarea acestuia și pentru îndepărtarea toxinelor. Usturoiul activează enzimele bune și ficatul începe să funcționeze mai bine. Ficatul nostru are nevoie de sulf pentru a face detoxifierea organismului, iar usturoiul are acel sulf necesar. Acest lucru este crucial pentru ficat și este chiar mai bine pentru boala hepatică grasă. Are alicină, seleniu și face mai multă bilă, astfel încât grăsimea ficatului este redusă. Dacă beți acest amestec timp de 5 zile, icterul va dispărea.

ARTRITĂ

Luați acest amestec zilnic și reduceți astfel durerile sau inflamațiile

INSOMNIE

Astfel de amestecuri te calmează și te ajută să te relaxezi mai mult.

TUSE

Adăugați turmeric în acest lucru și veti obtine vindecarea perfectă a tusei. Usturoiul ucide bacteriile și, dacă adăugați chiar miere, va calma problemele cronice de tuse pentru totdeauna.

DIGESTIE

Usturoiul este un antiseptic și acest lucru înseamnă o imunitate mai puternică și o bună digestie. De asemenea, acest lucru este minunat pentru curățarea sistemului limfatic și pentru îndepărtarea toxinelor.