Sanatate

Alimente din China care sunt contrafacute si contin ingrediente toxice!

China este foarte cunoscuta pentru bucataria lor rafinata dar si pentru industria alimentara foarte dezvoltata. Oamenii au inceput sa vada si sa inteleaga ca multe produse din China sunt contrafacute cu ingrediente toxice care ne pot afecta sanatatea.

Iata o lista cu cele mai contrafacute alimente din China si care sunt exportate in toata lumea.

Oul

Multe videoclipuri si teste au rezultat ca oul exportat din China este contrafacut cu substante chimice si toxice. Ei folosesc acid alginic, potasiu, gelatina, clorura de calciu, apa si foarte multi coloranti artificiali.

Nuci

In 2012 un om a cumparat nuci fara coaja si a gasit bucati mici de beton. Furnizorul care le-a vandut nu a stiut ce explicatie sa dea si vina a cazut asupra celor care au distrubuit nucile.

Fac carne de vita din cea de porc

Deoarece carnea de porc este mult mai ieftina in restaurante si magazine, ei au lasat carnea de porc putin la marinat si au mai adaugat cativa compusi chimici pentru a putea reda consistenta si gustul carnii de vita.

Formula de copil

In 2004, 47 de persoane au acuzat producatorii de mancarii pentru bebelusi ca formula este contrafacuta. Copii care au mancat din acea formula contrafacuta au dezvoltat probleme la nivelul creierului si afectiuni.

Taitei contrafacuti din cartofi dulci

In 2011 s-au gasit 5.5 tone de taitei falsi, care erau preparati din cartofi dulci.